Fallcrest Tales

Adalbar

Tarsakh 9-10, 100 NR (nacht)

Samenvatting

Vastgebonden in een van de ruimtes van de mijn vinden de helden Adalbar. Ze bevrijden hem en ontsnappen via een verborgen magisch meertje in de Briar Hills, ten oosten van de Easthill mijn. Door in dit meertje te springen, komen ze uit bij enkele waterplassen nabij de druïde Reithann. Adalbar vertelt ze dat hij de Woodsinger elven in het Harkenwoud wil vragen om hen mee tegen de Iron Circle te verzetten. Van hieruit haasten ze zich naar Easthill: de burgers hebben er de controle over de stad momenteel in handen. Daarna trekken ze richting Harkenwoud, waar ze verdwaald geraken en het opnemen tegen enkele Twig Blights. Een kolossale treant ergert zich aan de situatie en verplaatst zich tijdens het gevecht met de Twig Blights.

Opmerkingen

Twig Blights zijn houtachtige wezens en komen vaak voor op plaatsen waar veel bloed gevloeid is, bijvoorbeeld waar overvallen plaatsvonden of slagvelden.

Comments

Folderol

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.