Fallcrest Tales

Traevus

Tarsakh 1, 100 NR (late namiddag)

Samenvatting

Toen Traevus’ wagon op de King’s Road van Hammerfast naar Fallcrest overvallen wordt door een stel goblins en wolven, dit blijkbaar in opdracht van een mysterieuze ruiter die het tafereel iets verderop gade slaagt, hebben ze waarschijnlijk niet gerekend op enige weerstand van de helden die zich achterop de kar bevinden. Wanneer de ruiter met een kistje ontsnapt dat volgens Traevus waardevolle, persoonlijke bezittingen bevat, zetten de helden de achtervolging doorheen de Moon Hills in.

Opmerkingen

Een goblin die de kar aanviel had een gebrandmerkt, dichtgeschroeid oog. De mysterieuze ruiter heet Malareth en de goblins voeren zijn wil uit onder leiding van de bugbear Kurrash. De helden volgen de sporen en ontdekken een grot waar de goblins zich schuilhouden. Iets dieper ontdekken ze een stel grote deuren: de ingang van van een tempelcomplex vermoedelijk gebouwd door minotaurussen.

Comments

Folderol

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.